dissabte, 29 d’abril del 2023

Catalunya no és un GOI, és un NOI.

 

Fa uns mesos va sorgir al Parlament Europeu, aquest concepte de GOI, Grup  Objectivament Identificable, per condemnar la persecució en alguns Estats Europeus de Ciutadans propis  pel sol fet de pertànyer a un grup dissident i contrari a les idees dominants a l’Estat.

Els catalans vam comprendre que parlaven de nosaltres… ens vam alegrar… i no va passar res políticament, però sí judicialment. Els Jutges van assumir el paper d’hereus del franquisme per poder perseguir cor que vols cor que desitges tota mena de  GOI.

És necessari explicar a Europa que els catalans no som un GOI, sinó que som un NOI: NACIÓ OBJECTIVAMENT IDENTIFICABLE, amb totes les seves conseqüències.

Que no ens conformem amb panses i figues, nous i olives com el noi de la mare … som un  NOI, que París i Madrid tradueixen com Nació Odiosament Identificada… però IDENTIFICADA.

…Escolta, Europa, la veu d’un fill que et parla en llengua ni castellana ni francesa per dir-te que nosaltres no som súbdits d’una monarquia que no pot ocultar els seus orígens putrefactes, hereva directa de l’únic dictador feixista europeu que va morir al llit i enterrat amb tota magnificència pels seus hereus polítics, familiars que no solament no renuncien a l‘Herència sinó que en fan el fatxenda.

I que tampoc som súbdits de França… dolça França… perquè no volem ser súbdits de ningú  que  ha oblidat que va iniciar el seu camí cap a  la grandeur fent servir la guillotina no solament per tallar paper.

ÉS a dir: República i Nació Objectivament Identificable, és a dir RENOI.

1 de maig, serà el dia del treballador, de 2023

 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada