divendres, 19 de febrer del 2021

Home, Hasél què has fet?

 

Com se t’acut voler tacar l’honorabilitat d’un digne senyor de 82 anys, que tothom sap que és un meravellós pare de família, que mai ha estat infidel a la seva dona, que s’ha mostrat sempre defensor de la naturalesa, sobretot de les espècies protegides, que mai mataria cap animal ni gros ni petit, que demostra el seu amor als esports aquàtics remant pel parc del Retiro o baixant pel riu Sella, deixant iots pels corruptes mallorquins. I sobretot que mai ha gastat un euro que no se l’hagi guanyat amb la suor del seu front.

No veus que cantant pitjor que la Senyora Ayuso -com diu ella- desafines tant que les oïdes selectes de totes les Excel·lentíssimes, Il·lustríssimes Senyories, (cuya vida guarde Dios muchos años)  pateixen una ruptura de timpà.

Com t’has atrevit  a burxar en allò que és més sagrat del ser Espanyol, que és l’Honra. Si sabessis Història sabries que l’almirall Mendez Nuñez després de fugir de la batalla del Callao va sentenciar;  “Mas vale Honra sin barcos que barcos sin Honra”.

Quan només queda l’excels honor de ser espanyol, no és saludable fer-hi conya.

No hi vas pensar en què una colla d’arreplegats protestant pel recte procedir de fiscals i jutges aprofitarien per cremar contenidors i acabaries anant a la presó, amb el risc  de trobar-te enmig de criminals convictes, sobretot  una banda perillosa capitanejada per un tal Junqueras.

Perquè has de saber que Espanya és una democràcia plena, sense preguntar; plena de QUÈ?

Als cremadors de contenidors els demanaria que en resposta a aquesta pregunta fossin més selectius a l’hora de cremar-ne i nomes ho fessin amb el contingut dels contenidors marrons.

Això sí, respectant l’honor del que se’l mereixi, que com deien els papers militars dels reclutes que descrivien les seves característiques:  “Valor, se le supone”.

Doncs això: “Honra, se le supone”.

17 de febrer de 2021.

Tot esperant la vacuna que ve.

 

 

 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada